|
| Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Hovězí na celeru | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500 g hovězí roštěnné | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a koření. Maso proložíme celerem, zalijeme marinádou a necháme 24 hodin rozležet. Na rozpuštěné slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naložené maso i s celerem. Zalijeme marinádou, podlijeme vývarem a přidáme víno. Zvolna dusíme asi hodinu a půl. Druhou polovinu celeru nastrouháme a přidáme do omáčky. Nakonec přilijeme kysanou smetanu a dusíme ještě asi 20 minut. |