| Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Pletení | Email šablony |
|
| ||||||||
Hovězí na celeru | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g hovězí roštěnné | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a koření. Maso proložíme celerem, zalijeme marinádou a necháme 24 hodin rozležet. Na rozpuštěné slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naložené maso i s celerem. Zalijeme marinádou, podlijeme vývarem a přidáme víno. Zvolna dusíme asi hodinu a půl. Druhou polovinu celeru nastrouháme a přidáme do omáčky. Nakonec přilijeme kysanou smetanu a dusíme ještě asi 20 minut. |