|
| Domácí účto | Pletení | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma |
|
| ||||||||
|
Hovězí na celeru | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500 g hovězí roštěnné | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a koření. Maso proložíme celerem, zalijeme marinádou a necháme 24 hodin rozležet. Na rozpuštěné slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naložené maso i s celerem. Zalijeme marinádou, podlijeme vývarem a přidáme víno. Zvolna dusíme asi hodinu a půl. Druhou polovinu celeru nastrouháme a přidáme do omáčky. Nakonec přilijeme kysanou smetanu a dusíme ještě asi 20 minut. |