| Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí maso s jablky


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.8.2016

Ingredience:

500 g hovězí zadní
50 g uzené slaniny
50g oleje
100g cibule
1dcl čer.vína
1 lžíčka hl.mouky
sůl
mletý pepř
jablková směs:
1 malá cibule
20g másla
3-4 jablka
příloha : rýže

Popis:

Maso omyjeme,osušíme,prošpikujeme proužky slaniny,osolíme,opepříme a na oleji zprudka opečeme ze všech stran.Potom přídáme nadrobno nakrájenou cibulku,trochu podlejeme vývarem a přikryté dusíme.Během dušení maso obracíme a dle potřeby podléváme.Měkké maso zalijeme vínem a dáme nepřikryté na chvíli? do vyhřáté trouby zapéct do červena.Maso vytáhneme, šťávu vydusíme na tuk,poprášíme moukou , podlejeme vývarem a 15 min.povaříme, rozmixujeme.Maso pokrájíme na tenké řezy,dáme na vyhřátou mísu a polejeme šťávou.Jablková směs:malou cibuli pokrájíme na tenká kolečka,zpěníme na másle,přidáme očištěná , na kolečka nakrájená jablka a dusíme do měkka.
Maso podáváme s rýží a jablkovou směsí.


Jít na recept Hovězí maso s jablky >>