| Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Hovězí maso s jablky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g hovězí zadní | ||||||||
Popis: Maso omyjeme,osušíme,prošpikujeme proužky slaniny,osolíme,opepříme a na oleji zprudka opečeme ze všech stran.Potom přídáme nadrobno nakrájenou cibulku,trochu podlejeme vývarem a přikryté dusíme.Během dušení maso obracíme a dle potřeby podléváme.Měkké maso zalijeme vínem a dáme nepřikryté na chvíli? do vyhřáté trouby zapéct do červena.Maso vytáhneme, šťávu vydusíme na tuk,poprášíme moukou , podlejeme vývarem a 15 min.povaříme, rozmixujeme.Maso pokrájíme na tenké řezy,dáme na vyhřátou mísu a polejeme šťávou.Jablková směs:malou cibuli pokrájíme na tenká kolečka,zpěníme na másle,přidáme očištěná , na kolečka nakrájená jablka a dusíme do měkka. |