| FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Hovězí maso po provensálsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 plátky libového hovězího | ||||||||
Popis: Brambory oloupeme,nakrájíme na půlměsíčky, stejně si připravíme vodnici a mrkev. Cuketu neloupeme, ale rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na půlměsíčky. Žampiony na plátky, cibuli na jemné kostičky. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na. Jádřince ale nevyhazujeme. |