|
| Omalovánky | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Hovězí maso po provensálsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 plátky libového hovězího | ||||||||
|
Popis: Brambory oloupeme,nakrájíme na půlměsíčky, stejně si připravíme vodnici a mrkev. Cuketu neloupeme, ale rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na půlměsíčky. Žampiony na plátky, cibuli na jemné kostičky. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na. Jádřince ale nevyhazujeme. |