| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí maso na pivě


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

500 g hovězího masa
100 g párků
50 g slaniny
sůl
pepř
paprika
2 cibule
olej
sklenka piva

Popis:

Hovězí maso prošpikujeme nudličkami párků a slaniny
obalenými v paprice. Maso opepříme, pokapeme olejem,
posypeme pokrájenou cibulkou a dáme do druhého dne
odležet do chladu. Přěd přípravou rozehřejeme v pekáči
trochu tuku, z masa odstraníme cibuli, maso osolíme
a dáme na rozehřátý tuk ze všech stran opéct. Potom
přidáme cibuli a osmahneme ji spolu s masem. Maso
podlijeme pivem a pod poklicí pečeme doměkka. Podléváme horkou vodou. Maso dopečeme odkryté, výpek
můžeme zaprášit trochou mouky, osmahnout, zalít vodou
a povařit. Dochutíme kořením,česnekem, a podáváme s
knedlíky.


Jít na recept Hovězí maso na pivě >>