| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
|
| ||||||||
Houbový kaviár | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 kg čerstvých aromatických hub (pečárky, klouzky, čirůvky) | ||||||||
Popis: Očištěné houby nakrájíme a opečeme na rozpáleném tuku. Zvlášť necháme zesklovatět cibuli, pak ji přidáme k houbám a společně dusíme, až jsou houby měkké. Vychladlé je pak s cibulí umeleme na masovém strojku, dochutíme utřeným česnekem, solí, pepřem, citrónem a pažitkou. Podáváme jako pomazánku na chleba. |