| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Houbovník | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g čerstvých hub | ||||||||
Popis: Houby očistěte,nakrájejte na plátky a doměka poduste na másle.Potom je jemně osolte a opepřete. Žemle nakrájejte na kostky a zalijte mlékem V míse vymíchejte 50g másla, přidejte žloutky,vymačkané žemle,dušené houby,sekanou petrželovou nať,prolisovaný česnek a podle chuti přisolte.Nakonec zlehka vmíchejte sníh ušlehaný z bílků. Podle potřeby zahustěte krupicí.Směs dejde do vymazané ohnivzdorné mísi,navrch dejte trochu másla a ve středně vyhřáté troubě upečte dozlatova.Houbovník podávejte s čerstvou zeleninou. |