| Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Horké jablečné víno


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:2.2.2014

Ingredience:

2l jablečného vína nebo moštu
60-120 g hnědého cukru
1 dlouhý svitek skořice
1 lžička nového koření
1 lžička celých hřebíčků
8 tenkých plátků pomeranče
16 hřebíčků na ozdobu (lze vynechat)

Popis:

Víno nalijeme do velkého hrnce a přisypeme cukr. Skořici, nové koření a hřebíček svážeme do bílého bavlněného hadříku a vložíme do jablečného vína. Víno přivedeme k varu a necháme je nejméně 10 minut zvolna povařit.
Zatímco se vaří víno, můžeme do každého plátku pomeranče zapíchnout 2 hřebíčky. Potom odstraníme z vína koření a podáváme je s plátky pomeranče.


Jít na recept Horké jablečné víno >>