| Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Horké jablečné víno


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:2.2.2014

Ingredience:

2l jablečného vína nebo moštu
60-120 g hnědého cukru
1 dlouhý svitek skořice
1 lžička nového koření
1 lžička celých hřebíčků
8 tenkých plátků pomeranče
16 hřebíčků na ozdobu (lze vynechat)

Popis:

Víno nalijeme do velkého hrnce a přisypeme cukr. Skořici, nové koření a hřebíček svážeme do bílého bavlněného hadříku a vložíme do jablečného vína. Víno přivedeme k varu a necháme je nejméně 10 minut zvolna povařit.
Zatímco se vaří víno, můžeme do každého plátku pomeranče zapíchnout 2 hřebíčky. Potom odstraníme z vína koření a podáváme je s plátky pomeranče.


Jít na recept Horké jablečné víno >>