| Omalovánky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Holoubata s nádivkou


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:25.10.2018

Ingredience:

2 holoubata
10 dkg másla
1 vejce
sůl
špetka muškátového květu
zázvor
zelená petržel
1 rohlík
strouhanka
trocha mléka

Popis:

Očistěná holoubata naplníme nádivkou, poklademe plátky másla a pečeme je podlitá vodou na zádech 30-40 minut.
Nádivka:
Máslo utřeme se solí a žloutky, přidáme nasekaná jatýrka a srdíčka, na kousky natrhaný rohlík, který jsme před tím namočili v mléce, špetku muškátového květu, zelené petrželky a nastrouhaný zázvor. Přidáme z bílků lehce ušlehaný sníh a pokud je nádivka řídká, zahustíme strouhankou.
Přílohy:
brambory, bramborová kaše, salát, kompot


Jít na recept Holoubata s nádivkou >>