| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz |
|
| ||||||||
Hermelín v listovém těstě s kečupem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 Sedlčanské Hermelíny | ||||||||
Popis: Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném válu na slabší plát. Rozdělíme jej na 4 čtverce a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý Hermelín a jeho povrch posypeme pórkem. Rozšleháme žloutek. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až je povrch zlatavý. |