| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Hejk na mátě s omáčkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hejk | ||||||||
Popis: Nejdříve si připravíme olej s mátou, citr. šťávou a trochou soli. Poté zpěníme cibulku na másle, přidáme kečup, víno a zredukujeme. Pak přidáme rajče, kapii, citr. šťávu, sůl, máslo, smetanu a rozmixujeme. Osolenou a opepřenou rybu zprudka na pánvi opečeme. Nakonec vložíme do pekáčku a potřeme mátovým olejem. Pečeme v troubě 5 minut |