| EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | Rybář | FormOffice | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Hejk na mátě s omáčkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hejk | ||||||||
Popis: Nejdříve si připravíme olej s mátou, citr. šťávou a trochou soli. Poté zpěníme cibulku na másle, přidáme kečup, víno a zredukujeme. Pak přidáme rajče, kapii, citr. šťávu, sůl, máslo, smetanu a rozmixujeme. Osolenou a opepřenou rybu zprudka na pánvi opečeme. Nakonec vložíme do pekáčku a potřeme mátovým olejem. Pečeme v troubě 5 minut |