|
| Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Hejk na mátě s omáčkou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: hejk | ||||||||
|
Popis: Nejdříve si připravíme olej s mátou, citr. šťávou a trochou soli. Poté zpěníme cibulku na másle, přidáme kečup, víno a zredukujeme. Pak přidáme rajče, kapii, citr. šťávu, sůl, máslo, smetanu a rozmixujeme. Osolenou a opepřenou rybu zprudka na pánvi opečeme. Nakonec vložíme do pekáčku a potřeme mátovým olejem. Pečeme v troubě 5 minut |