| Domácí účto | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Halušky s brynzou


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.4.2010

Ingredience:

5 velkých brambor
2 vejce
8 lžic hladké mouky
sůl
100 g slaniny
250 g brynzy
trochu mléka

Popis:

Brambory oškrábeme, nastrouháme a zalijeme trochou
horkého mléka. Vmícháme hladkou mouku, sůl a vejce. Těsto má mít hustotu kapání.
Nožem je po troškách stíráme do osolené vařící vody
a povaříme 10 minut. Po vyjmutí z vody je dáme
na cedník okapat.
Na pánvi rozškvaříme slaninu, brynzu rozšleháme
s trochou mléka na hustotu jogurtu.


Jít na recept Halušky s brynzou >>