| EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Halaszle


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2015

Ingredience:

800 až 1000 g rýb (zvyšky aj čerstvé vnútornosti a hlavy)
koreňová zelenina (mrkva, zeler, petržlen)
cibuľa
zmes korenia na ryby
soľ
celé čierne korenie
mletá paprika sladká
aj štipľavá
(feferónky)

Popis:

Na tuku speníme cibuľu, pridáme pokrájané ryby a zeleninu,
opražíme ochutíme korením, zalejeme vodou a varíme domäkka.
Celkom na záver vložíme ozdobné kúsky ryby a povaríme tak,
aby sa nerozpadli. Vyberieme ich, vývar prepasírujeme a ešte
raz necháme prejsť varom. Kúsky uložíme na taniere a zalejeme
polievkou.


Jít na recept Halaszle >>