| Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
|
| ||||||||
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |