| Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Recepty doma | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |