|
| EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
|
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |