| Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Halaslé po moravsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2009

Ingredience:

polévková zelenina (celer,petržel,mrkev)
4 zelené papriky
4 na kostky nakrájené rajčata
1 lžička škrobu
2 cibule
paprika (sladká i pálivá)
rybí filé
vykostěnou makrela
konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
koření:
pepř
nové koření
bobkový list
majoránka
zelená petržel

Popis:

Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka


Jít na recept Halaslé po moravsku >>