| Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky |
|
| ||||||||
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |