| EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |