| Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Gulášová polévka z hovězího srdce


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:12.9.2017

Ingredience:

hovězí srdce (400-500g)
bujon
brambory
cibule
česnek
paprika
majoránka
zelená petrželka
pepř
sádlo
kmín

Popis:

Srdce umyjeme a dáme vařit spolu s bujonem.
Zvlášť dáme vařit na kostečky nakrájené brambory v osolené vodě s kmínem.
Na pánvičce rozpustíme sádlo a přidáme nakrájenou cibuli.Až cibule zesklovatí přidáme na plátky nakrájený česnek a zasypeme červ,paprikou.
Když je srdce měkké nakrájíme ho na kousky,dáme zpět do vody,přidáme brambory i s vývarem,cibuli s česnekem. Necháme povařit dochutíme,přidáme zel.petrželku a majoránku.




Jít na recept Gulášová polévka z hovězího srdce >>