| Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice |
|
| ||||||||
Guláš z václavek s rajčaty a patisonem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 kg čerstvých kloboučků mladých václavek | ||||||||
Popis: Kloboučky hub spaříme vařící vodou, necháme vyluhovat, slijeme a nakrájíme. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme houby, osolíme, okmínujeme, ochutíme mletou paprikou a dusíme asi 20 minut. Poprášíme moukou, přidáme slaninu, nakrájená rajčata a patison. Dále vaříme, dokud patison nezměkne a podle potřeby zalíváme horkou vodou nebo vývarem. Podle chuti můžeme přidat i trochu mletého pepře nebo chilli, případně obojí. Podáváme s rohlíkem. |