| Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Guláš z václavek s rajčaty a patisonem


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.4.2016

Ingredience:

1/2 kg čerstvých kloboučků mladých václavek
1 lžíce sádla
2 cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce hladké mouky
kousek slaniny (nemusí být)
1/2 lžičky drceného kmínu
1 lžička mleté sladké papriky
sůl
5 rajčat
1 patison nebo cuketa

Popis:

Kloboučky hub spaříme vařící vodou, necháme vyluhovat, slijeme a nakrájíme. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme houby, osolíme, okmínujeme, ochutíme mletou paprikou a dusíme asi 20 minut. Poprášíme moukou, přidáme slaninu, nakrájená rajčata a patison. Dále vaříme, dokud patison nezměkne a podle potřeby zalíváme horkou vodou nebo vývarem. Podle chuti můžeme přidat i trochu mletého pepře nebo chilli, případně obojí. Podáváme s rohlíkem.


Jít na recept Guláš z václavek s rajčaty a patisonem >>