| EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice |
|
| ||||||||
Guláš Výtožských lodníků | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g hovězího předního masa bez kosti, | ||||||||
Popis: Očištěné, na kostky nakrájené maso vložíme na rozpálené sádlo, osolíme a opepříme, přidáme plátky cibule a orestujeme. Poté zaprášíme paprikou, přimícháme rajský protlak, kmín, zalijeme pivem a vodou a pod pokličkou dusíme do měkka . Maso vybereme a základ zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, dobře prošleháme a vaříme 30 minut. Dochutíme utřeným česnekem, solí a rozemnutou majoránkou. Maso dáme zpět a ještě prohřejeme. Před podáváním jednotlivé porce posypeme křenem, poklademe plátky vejce a podáváme s knedlíkem nebo chlebem. |