| FormOffice | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz |
|
| ||||||||
Gruzínská telecí játra | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g jater | ||||||||
Popis: Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji. Osolíme, opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek. Do každé misky vyklepeme 2 vejce, na ně položíme na polovinu misky syrovou cibuli nakrájenou na kolečka a na druhou stranu misky plátky rajčat. Na to dáme drobné kousky másla a v horké troubě rychle zapečeme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem. |