| Rybář | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: pstruzi | ||||||||
Popis: Pstruhy očistíme, pokapeme citronem, osolíme, posypeme grilovacím kořením, do bříška vložíme kousek másla, bylinky. Pstruha položíme na alobal, obložíme oloupanými, na kousky nakrájenými brambůrky (množství dle hladu), opět osolíme, posypeme grilovacím kořením a obložíme máslem. Takto celé zabalíme do alobalu - raději 2 vrstvy, aby se neprotrhl. Grilujeme asi tak 15-20 minut z každé strany. |