| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: pstruzi | ||||||||
Popis: Pstruhy očistíme, pokapeme citronem, osolíme, posypeme grilovacím kořením, do bříška vložíme kousek másla, bylinky. Pstruha položíme na alobal, obložíme oloupanými, na kousky nakrájenými brambůrky (množství dle hladu), opět osolíme, posypeme grilovacím kořením a obložíme máslem. Takto celé zabalíme do alobalu - raději 2 vrstvy, aby se neprotrhl. Grilujeme asi tak 15-20 minut z každé strany. |