| Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony |
|
| ||||||||
Gratinovaný úhoř | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g úhoře | ||||||||
Popis: Úhoře stáhneme z kůže, umyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Prorostlou uzenou slaninu pokrájíme na malé kousky, vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, papriku nakrájenou na malé nudličky a osmažíme. Potom přidáme porce ryby a utřený česnek, osmažíme, podlijeme drůbežím vývarem, posypeme nasekanou petrželovou natí a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme na tuk, přidáme oloupaná nakrájená rajčata, posypeme strouhaným uzeným sýrem a zapečeme ve vyhřáté troubě. |