| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony |
|
| ||||||||
Gemerské vánoční maso | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g. bravčové kare svieže | ||||||||
Popis: bravčové mäso svieže a údené vykostíme , pokrájame na plátky . Dno hrnca vytrieme bravčovou masťou potom postupne dáme bravčové mäso svieže, posypeme mletou červenou paprikou , čiernym korením na plátky nakrájaným cesnakom , pridáme údené mäso . Nakoniec pridáme domácu údenú klobásu , podlejeme vodou a necháme dusiť na miernom ohni asi 40 min. |