| Formuláře na PC | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Gemerské vánoční maso | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g. bravčové kare svieže | ||||||||
Popis: bravčové mäso svieže a údené vykostíme , pokrájame na plátky . Dno hrnca vytrieme bravčovou masťou potom postupne dáme bravčové mäso svieže, posypeme mletou červenou paprikou , čiernym korením na plátky nakrájaným cesnakom , pridáme údené mäso . Nakoniec pridáme domácu údenú klobásu , podlejeme vodou a necháme dusiť na miernom ohni asi 40 min. |