|
| Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Gemerské vánoční maso | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g. bravčové kare svieže | ||||||||
|
Popis: bravčové mäso svieže a údené vykostíme , pokrájame na plátky . Dno hrnca vytrieme bravčovou masťou potom postupne dáme bravčové mäso svieže, posypeme mletou červenou paprikou , čiernym korením na plátky nakrájaným cesnakom , pridáme údené mäso . Nakoniec pridáme domácu údenú klobásu , podlejeme vodou a necháme dusiť na miernom ohni asi 40 min. |