| FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Francouzské vepřové na žampiónech | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg libového vepřového masa | ||||||||
Popis: V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso. Na pánvi v rozpáleném oleji maso z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polévkové lžíce oleje, nakrájené žampióny, cukr, sůl a koňak. Když je směs vroucí, vmícháme vepřové kostky. Hotový pokrm podáváme s opečenými brambory nebo jinou přílohou dle chuti. |