| Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Pletení |
|
| ||||||||
Francouzské vepřové na žampiónech | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg libového vepřového masa | ||||||||
Popis: V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso. Na pánvi v rozpáleném oleji maso z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polévkové lžíce oleje, nakrájené žampióny, cukr, sůl a koňak. Když je směs vroucí, vmícháme vepřové kostky. Hotový pokrm podáváme s opečenými brambory nebo jinou přílohou dle chuti. |