| Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Francouzské vepřové na žampiónech


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:26.6.2009

Ingredience:

1 kg libového vepřového masa
škrobová moučka
kvalitní olej
nakrájené čerstvé žampióny
2 žloutky
cukr
sůl
polévková lžíce koňaku
opečené brambory

Popis:

V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso. Na pánvi v rozpáleném oleji maso z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polévkové lžíce oleje, nakrájené žampióny, cukr, sůl a koňak. Když je směs vroucí, vmícháme vepřové kostky. Hotový pokrm podáváme s opečenými brambory nebo jinou přílohou dle chuti.


Jít na recept Francouzské vepřové na žampiónech >>