|
| Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Francouzské vepřové na žampiónech | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg libového vepřového masa | ||||||||
|
Popis: V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso. Na pánvi v rozpáleném oleji maso z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polévkové lžíce oleje, nakrájené žampióny, cukr, sůl a koňak. Když je směs vroucí, vmícháme vepřové kostky. Hotový pokrm podáváme s opečenými brambory nebo jinou přílohou dle chuti. |