|
| Domácí účto | FormOffice | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Francouzské brambory | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg brambor | ||||||||
|
Popis: Cibuli a slaninu nakrájíme na drobno, osmahneme na pánvi do zlatova a necháme zchladnout. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme vodu a necháme zchladnout. Poté brambory nakrájíme na kostičky či plátky. Do pánve na zapékání vymazané tukem nebo olejem a zesypané strouhankou položíme střídavě vrstvou brambor, vrstvou cibulky se slaninou a vrstvou brambor. |