|
| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony |
|
| ||||||||
|
Francouzské brambory | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg brambor | ||||||||
|
Popis: Cibuli a slaninu nakrájíme na drobno, osmahneme na pánvi do zlatova a necháme zchladnout. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme vodu a necháme zchladnout. Poté brambory nakrájíme na kostičky či plátky. Do pánve na zapékání vymazané tukem nebo olejem a zesypané strouhankou položíme střídavě vrstvou brambor, vrstvou cibulky se slaninou a vrstvou brambor. |