| Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Francouzské brambory | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg brambor | ||||||||
Popis: Cibuli a slaninu nakrájíme na drobno, osmahneme na pánvi do zlatova a necháme zchladnout. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme vodu a necháme zchladnout. Poté brambory nakrájíme na kostičky či plátky. Do pánve na zapékání vymazané tukem nebo olejem a zesypané strouhankou položíme střídavě vrstvou brambor, vrstvou cibulky se slaninou a vrstvou brambor. |