| Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Francouzská cibulačka II.


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

6 velkých cibulí
2 lžíce hladké mouky
2 cl koňaku
3 dcl bílého vína
2 kostky MAGGI Karpatského bujónu
150 g strouhaného sýra
sůl
pepř
1/2 veky
1 l vody

Popis:

Cibuli nakrájíme na tenké plátky a dozlatova osmažíme na másle. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu, vínem, koňakem a osolíme. Asi po 5 minutách vaření odstavíme, nalijeme do zapékacích misek, navrch dáme plátek veky, posypeme sýrem a necháme 10 minut zapéct.


Jít na recept Francouzská cibulačka II. >>