| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Filé v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 větší plátky rybího filé | ||||||||
Popis: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest. |