| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filé římská půlnoc


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.5.2010

Ingredience:

600g rybího file
mletý pepř
4 větší rajčata
cibule
4 stroužky česneku
olej
1 dl bílého vína
sůl

Popis:

Rybí file nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Opékáme společně s krájenou cibulí, česnekem a půlenými rajčaty na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Opečené file podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme ještě asi 10 min. Finálně dochutíme. Podáváme s hranolky.


Jít na recept Filé římská půlnoc >>