| FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Filé na smetaně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: filé (ideální je treska) | ||||||||
Popis: Filé omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do troškou másla vytřeného pekáčku. Pak na filé rozložíme zeleninu, podlijeme trochou vody a šoupneme na deset minut do rozehřáté trouby. Po deseti minutách nakapeme na zeleninu kečup, zalejeme smetanou a přikryjeme sýrem, který také trošku pokapeme kečupem. Můžeme také podlít nálevem ze zeleniny. Pečeme dokud šťáva nezhoustne a sýr se nezačne červenat. Podáváme s bramorama. |