| Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazolové lusky s česnekem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.7.2018

Ingredience:

400 g zelených fazolových lusků (i zmrazené)
3 - 4 oloupané stroužky česneku
1 lžíce vepřového sádla
sůl

Popis:

Fazolové lusky zbavíme stopek, hřbetních vláken a překrojíme (podle délky i na třikrát), krátké necháme vcelku. Opláchneme a dáme vařit do neosolené vody.
Do měkka uvařené fazole zcedíme, osolíme podle chuti, přidáme protlačené stroužky čeneku a lžíci vepřového sádla. Opatrně promícháme.
Podáváme jako přílohu, nebo samostatný pokrm s chlebem
či pečivem.


Jít na recept Fazolové lusky s česnekem >>