| Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole s uzeným masem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:3.5.2017

Ingredience:

fazole z konzervy (bílé nebo červené)v tomatě
2 ks oloupané cibule
trocha kmínu
pepře
soli
olivový olej
kečup (ostrý)nebo podle chuti
uzené maso nebo angl. slaninu

Popis:

Na olivovém oleji necháme zesklovatět dvě nahrubo nakrájené cibule. Vložíme na kostičky nakrájené uzené maso nebo kousky slaniny. Přidáme trochu drceného kmínu, pepře a lehce dosolíme. Vsypeme postupně jednu až dvě konzervy s fazolemi a za stálého míchání přivedeme do varu. Poté dochutíme trochou kečupu (lepší alespoň pikantního). Nakonec ozdobíme nakrájenou petrželkou a malým množstvím na kolečka nakrájeného pórku. Jako přílohu servírujeme pečivo (chléb nebo rohlík)


Jít na recept Fazole s uzeným masem >>