| Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Fazole po Valašsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 plechovka červených a 1 plechovka bílých fazolí | ||||||||
Popis: Na rozpálenou pánev dáme trochu oleje a na kostky nakrájenou slaninu a na plátky nakrájené klobásky, přičemž asi po 3 minutách tam dáme nakostičky nakrájenou cibuli. Až jsou cibule,slanina i klobásky orestované, dáme na pánev dvě plechovky fazolí (pokud jsou ve slaném nálevu, tak je zcedíme, pokud jsou naloženy v rajské omáčce, tak ji tam najeleme také, ale už tam nedáváme sladký kečup). Dále tam přidáme sledký kečup a salsu (lze nahradit ostrým kečupem). Dále vezmeme čtvrtku masoxu, který rozdrobíme a vsypeme ho do pánve. Nyní přidáme trochu a za stálého míchání dusíme několik minut. Pak tam přidáme trochu sojové a worcestrové omáčky a špetku pepře. Nesolíme, protože tam máme daný masox! Po 10 minutovém míchání podáváme. |