| 
   
 | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma |   
   
   | 
  
    
  | ||||||||
| 
     Fazole po Valašsku  | ||||||||
    
  | ||||||||
| 
   Ingredience: 1 plechovka červených a 1 plechovka bílých fazolí  | ||||||||
| 
     Popis: Na rozpálenou pánev dáme trochu oleje a na kostky nakrájenou slaninu a na plátky nakrájené klobásky, přičemž asi po 3 minutách tam dáme nakostičky nakrájenou cibuli. Až jsou cibule,slanina i klobásky orestované, dáme na pánev dvě plechovky fazolí (pokud jsou ve slaném nálevu, tak je zcedíme, pokud jsou naloženy v rajské omáčce, tak ji tam najeleme také, ale už tam nedáváme sladký kečup). Dále tam přidáme sledký kečup a salsu (lze nahradit ostrým kečupem). Dále vezmeme čtvrtku masoxu, který rozdrobíme a vsypeme ho do pánve. Nyní přidáme trochu a za stálého míchání dusíme několik minut. Pak tam přidáme trochu sojové a worcestrové omáčky a špetku pepře. Nesolíme, protože tam máme daný masox! Po 10 minutovém míchání podáváme.  |