| Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole po bretaňském způsobu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.7.2019

Ingredience:

400 g bílých fazolí
50 g sádla
1 malý rajčatový protlak
1 cibule
30 g hladké mouky
2 stroužky česneku
2 polévkové lžíce sladké mleté papriky
mletý pepř, majoránka
sůl
cukr

Popis:

Předem namočené fazole uvaříme do měkka. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji moukou a sladkou paprikou, okořeníme špetkou pepře a majoránky a zalijeme vodou z fazolí. Rozšleháme a dobře povaříme. Před koncem varu přidáme protlak a ještě chvíli vaříme. Do hotové omáčky vrátíme scezené fazole, pokrm ochutíme česnekem utřeným se solí, podle chuti okyselíme a přisladíme. Pro vylepšení chuti můžeme přidat na kostičky pokrájenou uzeninu.


Jít na recept Fazole po bretaňském způsobu >>