| 
 | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení |   
   | 
| 
 | ||||||||
| Fazole a la Tito ( Honduras ) | ||||||||
| 
 | ||||||||
| Ingredience: 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | ||||||||
| Popis: Nakrájíme slaninu na kostičky a necháme v pánvi pustit tuk, přidá se cibule nakrájená na tenké půlkroužky a nechá zesklovatět. Přidá se prolisovaný česnek a ještě chvíli se prosmaží. Cibule ovšem nesmí zhnědnout. Slije se voda z fazolí, přidají se okapané fazole a vše se promíchá. Směs se dusí pod pokličkou ca 15 – 20 minut. Pokud je třeba, přidává se během dušení po lžičkách nálev z fazolí, aby směs nebyla příliš suchá. Podává se s rýží, býlým sýrem balkánského typu (nejlépe Jadel) a rozkrojeným, posoleným avokádem. |