|
| Domácí účto | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | Email šablony |
|
| ||||||||
|
Fazole a la Tito ( Honduras ) | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | ||||||||
|
Popis: Nakrájíme slaninu na kostičky a necháme v pánvi pustit tuk, přidá se cibule nakrájená na tenké půlkroužky a nechá zesklovatět. Přidá se prolisovaný česnek a ještě chvíli se prosmaží. Cibule ovšem nesmí zhnědnout. Slije se voda z fazolí, přidají se okapané fazole a vše se promíchá. Směs se dusí pod pokličkou ca 15 – 20 minut. Pokud je třeba, přidává se během dušení po lžičkách nálev z fazolí, aby směs nebyla příliš suchá. Podává se s rýží, býlým sýrem balkánského typu (nejlépe Jadel) a rozkrojeným, posoleným avokádem. |