| Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Omalovánky |
|
| ||||||||
Fazolačka s kysaným zelím | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: fazole, nejlépe veliké pecoky | ||||||||
Popis: Fazole namočíme nejlépe dopředu. Vodu můžeme slít nebo vařit v této. Přidáme jen vegetu, sůl, pepř a vaříme do měka. Nakrájíme si na kostičky brambory a uvaříme zvlášť. Jakmile jsou fazole uvařené, tak k nim přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, worcestrovou omáčku, kečup, brambory, kys. zelí a přivedeme jen k varu, abychom si zachovali vitamíny. Polévku nezahušťuji moukou, ale raději přidám více zelí, brambor a klobásy. |