| Rybář | Domácí účto | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazolačka s kysaným zelím


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:23.6.2009

Ingredience:

fazole, nejlépe veliké pecoky
kys. zelí
pepř
sůl
vegeta
worcestrová omáčka
kečup
brmbory
klobáska

Popis:

Fazole namočíme nejlépe dopředu. Vodu můžeme slít nebo vařit v této. Přidáme jen vegetu, sůl, pepř a vaříme do měka. Nakrájíme si na kostičky brambory a uvaříme zvlášť. Jakmile jsou fazole uvařené, tak k nim přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, worcestrovou omáčku, kečup, brambory, kys. zelí a přivedeme jen k varu, abychom si zachovali vitamíny. Polévku nezahušťuji moukou, ale raději přidám více zelí, brambor a klobásy.


Jít na recept Fazolačka s kysaným zelím >>