| Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Email šablony | Rybář | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fandyho živáňská


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.5.2014

Ingredience:

vepřová krkovice
uzená slanina
domácí klobása
cibule
brambory
tatarská omačka
tandorri pasta
papriká čerstva
feferóny
sušený švestky
sýr eidam
česnek
americký steakový koření
kmín
bilý pepř,sůl

Popis:

Maso,slaninu,klobásu,cibuli nakrájime na plátky.Maso naložime do tatárské omáčky smíchané s tandorri pastou.Vše vyskládáme na alobal,posypeme kořením,zabalíme. Pečeme pozvolna v troubě při teplotě 180 stupňů asi jednu hodinu. Tato živáňská je vhodná i k pečení v přírodě.


Jít na recept Fandyho živáňská >>