| FormOffice | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Eichnerův králík


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.9.2018

Ingredience:

králičí zadek
50g másla
3 stroužky česneku
sůl
1 citron
vývar
česneková majonéza:
1 majolka
60g bílého jogurtu
3 stroušky česneku
sůl

Popis:

Králičí kytu a hřbet omyjeme, osušíme, potřeme česnekem utřeným se solí a necháme odležet.
Na rozehřátém másle králika opečeme, pokapeme citronovou šťávou, zalejeme vývarem a pečeme. během pečení potíráme česnekovou majonézou připravenou smícháním uvedených surovin.
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na porce, které přeléváme výpekem.
Přílohu volíme podle chuti.


Jít na recept Eichnerův králík >>