| Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dušené hovězí po Javánsku


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.9.2012

Ingredience:

půl kg hovězího masa
2 cibule
2 rajčata
na špičku nože pepře
na špičku nože muškátu
2 lžíce sladké sójové omáčky
olej
sůl

Popis:

Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až šťávu vypustí. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm posypeme do červena osmaženou cibulkou. Podáváme s rýží.
Semur Djawa
INDONÉSIE


Jít na recept Dušené hovězí po Javánsku >>