| Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Recepty doma |
|
| ||||||||
Dušené hovězí po Javánsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: půl kg hovězího masa | ||||||||
Popis: Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až šťávu vypustí. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm posypeme do červena osmaženou cibulkou. Podáváme s rýží. |