| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží zvěřina


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.12.2009

Ingredience:

Kuřecí stehna bez kůže a kostí ( kuřecí steaky,krůtí stehno bez kůže ) mrkev
cibule
petržel
nové koření
bobkový list
jalovec
koření zvěřina Kotány ( Hubert atd. ) balzamikový ocet
červené víno
olivový olej

Popis:

Na oleji zpěnit cibuli, přilít vodu a malém množství svařit zeleninu, koření, ocet a víno. Do vychladlého mořidla naložit maso. Nechat v chladu nejméně 24 hodin. Potom upéct i s nálevem na másle. Vyjmout maso a do výpeku přidat šípkovou ( rybízovou ) marmeládu a rozředit červeným vínem – povařit. Příloha - opečené brambory, zeleninová obloha


Jít na recept Drůbeží zvěřina >>