| Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Drůbeží ranečky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kuřecí nebo drůbeží kůže | ||||||||
Popis: Podušené žampiony smícháme s jemně nakrájeným pórkem, vejcem a přidáme koření. Zahustíme strouhankou dle potřeby a necháme odležet. Kůži nakrájíme na obdélníky asi 10x5 cm. Z nádivky vypracujeme válečky a balíme do kůže. Volné okraje podsuneme dolů a klademe na pekáč. Nemusíme vázat - kůže ztuhne. Mezi ranečky dáme jemně nasekanou cibuli, podlijeme trochou vody a pečeme do růžova. |