| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží ranečky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.5.2017

Ingredience:

kuřecí nebo drůbeží kůže
1 vejce
pórek (bylinky)
žampióny podušené na cibulce
strouhanka dle potřeby
sůl a pepř
1 cibule

Popis:

Podušené žampiony smícháme s jemně nakrájeným pórkem, vejcem a přidáme koření. Zahustíme strouhankou dle potřeby a necháme odležet. Kůži nakrájíme na obdélníky asi 10x5 cm. Z nádivky vypracujeme válečky a balíme do kůže. Volné okraje podsuneme dolů a klademe na pekáč. Nemusíme vázat - kůže ztuhne. Mezi ranečky dáme jemně nasekanou cibuli, podlijeme trochou vody a pečeme do růžova.
Podáváme s brambory a oblohou.


Jít na recept Drůbeží ranečky >>