| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony |
|
| ||||||||
Drůbeží ranečky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kuřecí nebo drůbeží kůže | ||||||||
Popis: Podušené žampiony smícháme s jemně nakrájeným pórkem, vejcem a přidáme koření. Zahustíme strouhankou dle potřeby a necháme odležet. Kůži nakrájíme na obdélníky asi 10x5 cm. Z nádivky vypracujeme válečky a balíme do kůže. Volné okraje podsuneme dolů a klademe na pekáč. Nemusíme vázat - kůže ztuhne. Mezi ranečky dáme jemně nasekanou cibuli, podlijeme trochou vody a pečeme do růžova. |