| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží prsa s bazalkou


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.9.2018

Ingredience:

600 g drůbežích prs
200 g mrkve
2 střední cibule
olej
pepř
citrónová šťáva
2.5 dl zeleninového vývaru
1 lžička bazalky
1 lžička solamylu

Popis:

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka i cibuli. Na rozehřátém oleji opečeme maso, osolíme, opepříme, přidáme mrkev a cibuli a opékáme ještě 5 minut. Slepičí bujón vaříme ve vodě, zalijeme smetanou, přidáme bazalku - necháme přejít varem a rozlijeme na opečené maso se zeleninou. Zakryjeme a dusíme 20 minut. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaném v malém množství vody. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, pepřem a podáváme s těstovinami.


Jít na recept Drůbeží prsa s bazalkou >>