| Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra po benátsku


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2016

Ingredience:

500 g drůbežích jater
500 g cibule i červené
olej na opékání
100 ml bílého vína
100 ml masového bujonu
1 lžíce octa balsamico
sůl
pepř
špetka cukru na dochucení

Popis:

Játra spařte vroucí vodou a nechte okapat. Odstraňte všechny nevzhledné kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na oleji zprudka orestujte játra, pak je vyjměte a ve stejném kastrole osmahněte cibuli. Osolte, opepřete, zalijte bílým vínem a vývarem a asi deset minut poduste. Vraťte játra, zakápněte balzamikovým octem a ochutnejte. Chuť dotáhněte špetkou cukru a ihned podávejte nejlépe s pečivem nebo rýží.


Jít na recept Drůbeží játra po benátsku >>