| Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Drůbeží játra po benátsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g drůbežích jater | ||||||||
Popis: Játra spařte vroucí vodou a nechte okapat. Odstraňte všechny nevzhledné kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na oleji zprudka orestujte játra, pak je vyjměte a ve stejném kastrole osmahněte cibuli. Osolte, opepřete, zalijte bílým vínem a vývarem a asi deset minut poduste. Vraťte játra, zakápněte balzamikovým octem a ochutnejte. Chuť dotáhněte špetkou cukru a ihned podávejte nejlépe s pečivem nebo rýží. |