| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

1porek
400 g důbežích bjater
100 g malých rajčátek
8 plátků anglické slaniny
pepř
sůl

Popis:

Alobal nastříháme na obdélníky a vytvarujeme z nich mističky.Porek očistíme a nakrájíme na delší špalíčky.Podélně je nařízneme a rozebereme na jednotlivé vrstvy,kterýmivyložíme alobal.Játra očistíme,opláchneme a osušíme.Na porek v alobalových miskách polžím plátky slaniny,játra a rajčátka.Vše podle chuti opepříme.Alobal uzavřeme,balíčky položíme na rozpálený gril a pečeme asi 10 minut.Hotová játra oslíme a podáváme.Příloha dle vlastní fantazie.


Jít na recept Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu >>