| Pletení | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dršťkový guláš po maďarsku


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.3.2012

Ingredience:

vepřové sádlo
cibule
čisté a předvařené hovězí dršťky
červená a bílá paprika
pálivá paprika
rajčata mletá parika sladká
kmín

Popis:

Do kastrolu dáme 1/2 dílu škvařeného vepřového sádla, jeden díl cibule na hrubo nakrájené a zesklovatíme. Přidáme předvařené drštky a dusíme až jsou dršťky téměř měkké. Přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme odkryté. Cca 10 minut před ukončením přidáme mletou sladkou a pálivou papriku podle chuti, kmín a sůl. Můžeme zahustit strouhaným tvrdým chlebem nebo jíškou. Pro vylepšení a zvýraznění chutě, přidáme na plátky nakrájenou a osmaženou domácí klobásku.
Dokud jsem se sám nepřesvědčil, nevěřil jsem, že je tato dobrota výborná i k červenému vínu.


Jít na recept Dršťkový guláš po maďarsku >>