| Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domácí kečup


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:30.11.2014

Ingredience:

4 kg zralých až přezrálých rajčat,
16 hřebíčků,
16 nových koření,
16 celých pepřů,
1/2 kg cibule,
1/2 kg jablek,
1/2 kg očistěné papriky,
po l mocca lžičce sušené rozdrcené bazalky a saturejky,
6 dkg soli,
3dcl octu,
1 dcl oleje
25 dkg cukru,
trochu zázvoru,
2 lžičky sladké papriky ,
1 lžička mleté skořice

Popis:

V hrnci povaříme doměka rozkrájená rajčata, hřebíček, nové koření a celý pepř. Potom rozmixujeme a propasírujeme. V jiném hrnci rozvaříme nakrájená jablka, cibuli, papriku
a rozmixujeme, přidáme k rajčatům společně se zbývajícími surovinami a vaříme po zhoustnutí.
Naplníme do menších skleniček (od přesnidávky )a sterilujeme 20-25 min 90°C.


Jít na recept Domácí kečup >>