| Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domácí játrová paštika


Doba přípravy:04:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2015

Ingredience:

2 kg bůčku
1 kg vepřových játer
asi 3 větší cibule
asi 3-4 stroušky česneku
sůl a pepř podle chuti

Popis:

Bůček vložíme na pekáč nasolíme a opečeme na cibuli.Než se bůček opeče, nachystáme si játra.
Odblaníme je a pomeleme na masovém mlýnku.
Když je bůček upečený, necháme jej trochu vychladnout (stačí tak, abychom s ním mohly dále pracovat). Pomeleme jej nejlépe dvakrát.Při mletí přidáme i česnek.
Přidáme pomletá játra, osolíme a opepříme podle chuti.
Vše dopře promícháme a dáme do skenic.
Zavařujeme asi 2hodiny na 80°C.
Dobrou chuť.


Jít na recept Domácí játrová paštika >>