| Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Formuláře na PC | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domácí huspenina


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2013

Ingredience:

300g vepř.masa z plecka
250g vepř.masa z hlavy
250g telecího masa
3 vepř.nožičky
sůl
100g kořenové zeleniny
1 velká cibule
8 zrnek celého pepře
2dcl octa
mletý pepř
2 lžíce oleje
cibule a citron na zdobení

Popis:

Vepřové a telecí maso,nožičky,nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme v osolené vodě do měkka.Měkké maso vyjmeme z polévky,nožičky vložíme zpěz do polévky a maso pokrájíme na kostky.Do polévky přidáme podle chuti ocet a ještě vaříme 30 - 40 min.Pokrájené maso vložíme do mísy,pekáče,malých misek nebo formiček a zalijeme zcezeným vývarem a několik hodin necháme v chladnu ztuhnout.Po té huspeninu vyklopíme,okořeníme a ozdobíme citronem,zeleninou a pokapeme směsí octa,oleje a cibule


Jít na recept Domácí huspenina >>