| Pletení | Recepty doma | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dijonský králík


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:8.10.2018

Ingredience:

libovolný kus králičího masa
majoránka
100 g dijonské hořčice
bílé víno
smetana

Popis:

Králičí maso potřeme dijonskou hořčicí, posypeme majoránkou a zalijeme bílým vínem .
Necháme marinovat min. 1 hodinu, nejlepší je přes noc.
Maso zprudka opečeme a v zapékací misce dáme do trouby upéct do měkka - přiklopené, až na konci přilejeme smetanu a necháme zčervenat.
Za normálních okolností není třeba dál kořenit, jinak sůl a pepř podle chuti.
Příloha dle chuti.


Jít na recept Dijonský králík >>