| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | DWN.cz |
|
| ||||||||
Dedinský rezeň na pekáči | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 70 dkg - bravčová krkovička bez kosti | ||||||||
Popis: Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme posolíme, pokoreníme a potrieme horčicou, potom pomelieme mäsové odrezky a pridáme soľ, korenie, mletú papriku, vajce, majoránku a cesnak, touto hmotou potrieme rezne a dáme zapiecť do rúry. 10 minút pred dopečením – potrieme rezne vymiešanou smotanou s nastrúhaným syrom a dochutenou rascou. Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a orestujeme s cibuľkou na oleji. |