| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář |
|
| ||||||||
Debrecínský guláš. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g hovězího masa(přední nebo zadní) | ||||||||
Popis: hov. maso nakrájíme na větší kostky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na polovině tuku do růžova, přidáme papriku, necháme ji zpěnit a nasypeme maso. Za stálého míchání osmahneme po všech stranách a podlijeme 1 dl vody. Osolíme, opepříme, přidáme překrájená rajčata na čtvrtky ( i se slupkou). Přilijeme vodu (vývar) až na potřebné množství, uzavřeme papiňák a dusíme 40-50 minut. Potom papiňák zchladíme, otevřeme, maso vyndáme a guláš zahustíme udělanou jíškou. Povaříme a přes husté síto přecedíme na maso. |