|
| Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Debrecínské vepřové kotlety | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 vepřové kotlety nebo řízky z kýty | ||||||||
|
Popis: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na rozehřáté sádlo a z obou stran osmahneme. Pak je vyndáme a necháme uložené na teple. Do zbylého tuku vhodíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu, osmahneme, přidáme sladkou papriku, podlijeme vodou a důkladně promícháme. Vrátíme zpět kotlety a dusíme je tak dlouho, až se tuk začne oddělovat od šťávy. K téměř měkkým kotletám přidáme na nudličky nakrájené červené a zelené papriky a spařená, sloupnutá a pokrájená rajčata. Nakonec vložíme na tenká kolečka nakrájenou klobásu a necháme prohřát. |