| Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení |
|
| ||||||||
Debrecínské vepřové kotlety | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové kotlety nebo řízky z kýty | ||||||||
Popis: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na rozehřáté sádlo a z obou stran osmahneme. Pak je vyndáme a necháme uložené na teple. Do zbylého tuku vhodíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu, osmahneme, přidáme sladkou papriku, podlijeme vodou a důkladně promícháme. Vrátíme zpět kotlety a dusíme je tak dlouho, až se tuk začne oddělovat od šťávy. K téměř měkkým kotletám přidáme na nudličky nakrájené červené a zelené papriky a spařená, sloupnutá a pokrájená rajčata. Nakonec vložíme na tenká kolečka nakrájenou klobásu a necháme prohřát. |