| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Rybář | Pletení | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ďábelský toast


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2011

Ingredience:

1 veka
200 g mletého masa
150 g tvrdého sýra
1 cibule
1 pórek
2 feferonky
2 stroužky česneku
kečup
hořčice
sůl
pepř
sladká paprika
tuk

Popis:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Feferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a feferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout.
Troubu předehřejeme na 220°C
Veku šikmo nakrájíme na plátky, které opečeme z obou stran.
Všechny plátky veky potřeme silnou vrstvou masové směsi a posypeme pórkem a sýrem.Nakonec zapékáme v troubě.


Jít na recept Ďábelský toast >>