| Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ďábelské maso


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.10.2015

Ingredience:

4 hovězí plátky
olivový olej (6 polévkových lžic)
plnotučná hořčice ( 2 polévkové lžíce)
kečup jemný (4 polévkové lžíce)
2 cibule
1 deci červeného vína
1-2 feferonky
4 stroužky česneku
sůl

Popis:

Plátky lehce naklepeme, přes vlákno nakrájíme na nudličky. Na rozehřátem oleji zpracováváme.
Před dokončením přidáme do pánve s plátky na kolečka nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a feferonky a dopečeme.
V hrnku máme připraveno: hořčici, kečup červené víno a sůl, jež jme promíchali.
Touto směsí zalijeme maso a prohřejeme.
Podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.


Jít na recept Ďábelské maso >>